Weekendsamenvatting

Weekendsamenvatting

 

-De U6 verloren van Mariakerke.

- De U7B speelden een dijk van een partij en moesten maar nipt de duimen leggen op Zomergem.

- Gelijkspel voor de U7A net als voor de U8.

-De U9 wonnen weer met grote cijfers. In een inhaalmatch verloren de U11 op Donk.

-Na een dramatische start op een even dramatisch veld gingen de U13 rusten met een 5-1 achterstand. In een veel betere 2e helft konden onze jonge Klauwaarts terugkeren tot 5-3, doelpunten van Milan, Sandro en een own goal. En er had nog meer ingezeten, maar helaas toch verlies.

-De U15 sloten het seizoen af met een mooie overwinning tegen Klinge.

-De Beloften scoorden maar liefst 5 keer en behaalden zo de kampioenstitel in hun reeks. Het was nog een zwaar feestje op het veld en in de kantine. Dikke proficiat aan onze jonge Klauwaarts en hun technische staf Jaho, Henkie, Fabian en Pieter!!!

Het eerste elftal van de Klauwaarts sloot de reguliere competitie af met een nipte zege op Balgerhoeke. Na 10 min. viel het enige doelpunt in de partij, Balgerhoeke verspeelde de bal, Adrian stond op de goede plaats, draaien en poef binnen schieten 0-1. Geel-zwart was zeker de betere ploeg in de 1e helft. Een kans voor Buckie werd door de keeper met beide benen vooruit gestopt. Bij gerommel voor het Eeklose doel schot Adrian afgeblokt. Yoran dan met de actie, voorzet bereikte Adrian net niet. Balgerhoeke was ook gevaarlijk, maar vond onze jonge doelman Matthias en de paal in hun weg. Rush van Buckie even later, mooi afgelegd voor Adrian, keeper duwde in corner die hij ook redde. Daarna nog 2 keuren voor Sander, maar de bal wou er niet in. Na de rust zette Balgerhoeke ons onder druk, Matthias hield ons een paar keer goed recht met puike saves en kattensprongen naar de hoeken. Voor Bassevelde kopte Buckie nog naast, en ook de ingevallen Kevin besloot naast op aangeven van Inias. Ook Jonas M. kopte nevens het doel, net als Mortierken die even later wel scoorde, helaas off side volgens de scheids. Nipte zege dus voor Bassevelde, dat door het verlies van Donk, 2e eindigt achter kampioen Boekhoute. Volgende week wacht ons de eindronde en we gaan voluit voor de promotie naar 3e, Forza Klauwaarts!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Get in touch:

Copyright @ All Rights Reserved.