Weekendsamenvatting

Weekendsamenvatting

 

-De U6 verloren nipt van Belzele. Wisselend succes voor de beide U7, de A’s verloren, terwijl de B’s ruim wonnen. Nederlaag met het kleinste verschil voor de U8, maar de U9 brachten een zege mee uit Ursel.

-Gelijkspel voor de U11 en verlies voor de U13 die aan de rust nochtans nog voorstonden.

-Heel mooie en ruime overwinning van de U15 op Zelzate, maar voor de U21 helaas zwaar verlies tegen de leider in het klassement.

-Een prachtige zonnige dag voor de match van onze beloften op VS Destelbergen. Aan onze kant stonden twee U21-spelers op het wedstrijdblad: Kjel en Gaetano. Het bleek al snel dat VS Destelbergen niet onterecht onderaan in het klassement vertoeft. Bassevelde kon "op het gemak" zeven keer scoren: vier goaltjes in de eerste helft en drie in de tweede.

-Ruime zege van de Klauwaarts tegen een zwak VS Destelbergen. Na 10 min. stond het al 2-0 voor geel-zwart. Buckie en Jens DW zorgen samen voor de 1-0 met een gelukje en topscorer Kevin maakte de 2-0, de eerste van zijn hattrick in deze partij. Destelbergen probeerde ook, maar vond een goeie Michiel op hun pad. Na een snelle overname van de Klauwaarts kwam de bal op de flank bij Jens DW die een verre pas naar doel richtte en hopla mooi binnen in de verste winkelhaak en 3-0. Net voor rust maakte Laurenz er 4-0 van. Na de koffie ging geel-zwart door op hun elan, ook al omdat Destelbergen al met 10 gevallen was. Mortierken maakte er nog 2, waaronder een penalty en ook Inias scoorde. Toen de 7-0 eindstand al op het bord stond, was er een opstootje tussen Inias en enen van Destelbergen, die zich revancheerde op onze jonge Klauwaart, maar buiten het zicht van de scheids. Een ploegmaat ging verhaal halen bij Inias, wat duw- en trekwerk en beiden kregen rood. Bassevelde dus met 10 en de tegenstander met 9. De ingevallen Toon dook nog alleen voor doel op, botsing met de doelman, die theatraal neerging. De scheids vond het welletjes nu en floot terecht af. Overwinning met grote cijfers voor geel-zwart die ervoor dat we 2e blijven. Volgende week wacht de belangrijke partij tegen Donk, de 3e in de stand. We gaan er volop voor, Klauwaarts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Get in touch:

Copyright @ All Rights Reserved.