Weekendsamenvatting

Weekendsamenvatting

 

-De matchen van U13 en U7B van zondagvoormiddag werden afgelast door overvloedige regenval.

-De U6 namen ruim de maat van St Denijs. Ook voor U7A mooie zege op Knesselare.

-Op Maldegem gingen de U8 eveneens met de overwinning lopen.

-Opnieuw winst voor de U9 met grote cijfers.

-De U11 wonnen op Knesselare met 3-4. De jongen herpakten zich fantastisch na een 3-0 achterstand. Het was niet het mooiste voetbal, maar inzet en karakter waren top, proficiat gasten!

-De U15 verloren de derby op Assenede, maar de U21 zetten vlot Zomergem opzij in een inhaalmatch.

-Winst voor de Beloften tegen Poesele B met 2-1, maar als alle kansen afgewerkt werden, zou de score veel hoger geweest zijn.

-Zuur en duur verlies voor de Klauwaarts tegen de voorlaatste in het klassement. Echte offday van geel-zwart, dat geen vuist kon maken op het kunstgras van Poesele B, tegen een jonge ploeg die zonder complexen speelde en ons vaak alle kleuren van de regenboog liet zien, vooral in de 2e helft. Bassevelde miste wel 3 basisspelers door schorsingen en werkomstandigheden, maar begon toch redelijk goed aan de partij. We kwamen op voorsprong na een kwartier. Jonathan mocht van op links tot 2x toe voorzetten en de 2e legde Buckie heerlijk binnen met een mooie krul: 0-1. Poesele liet zich echter niet doen en Michiel en zijn defensie moesten verschillende keren redding brengen. Na de rust eerst de Klauwaarts in het offensief, zonder resultaat. Dan fout in onze box en penalty voor de thuisploeg, Michiel op het verkeerde been bezet en de gelijkmaker hing tegen de netten na 53 min. De youngsters van Poesele tapten moed hieruit en Bassevelde was aangeslagen. Even later Poesele op voorsprong: na toch ongelukkig uitkomen van onze doelman werd hij omspeeld en aan de 2e paal stond een speler die vrij de 2-1 kon binnenkoppen. Koude douche voor geel-zwart, dat daarna wel nog probeerde om een gelijkspel uit de brand te slepen, maar scoren lukte niet meer. Duur puntenverlies in de titelstrijd, te meer daar Boekhoute en Donk wonnen en wij nu 3e staan. Volgende week thuis tegen Ooidonck Leerne moeten we er weer staan en vol voor de zege gaan, Klauwaarts!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Get in touch:

Copyright @ All Rights Reserved.